T.W.V
€7,99

Waterdrop Microdrink Boost Zwarte Bes

HOE TOF IS DIT!! Hydraterend de zomer door komen? Dat kan! Een gezond product dat je gewoon kunt toevoegen aan je water. Een waterdrop®️ Microdrink is een klein, suikervrij blokje dat in slechts 3 eenvoudige stappen een fruitige smaak aan jouw water toevoegt.

Daarnaast bespaar je 98% plastic en CO2 en dat voor water met smaak en vitaminen, zonder suiker! Waterdrop is daarnaast 100% vegan en calorievrij. In de box zit de prachtige Edition Glass drinkfles van 400ML incl. beschermende en isolerende hoes! De flessen van wegwerpplastic zijn helemaal passé. De populaire klassieker van hoogwaardig en robsuut borosilicaatglas helpt je niet alleen onderweg meer water te drinken, maar verkleint ook je ecologische voetafdruk. 

De flessen zijn vaatwasserbestendig, BPA-vrij, geurneutraal en lekvrij! De hoes heeft een klein gaatje aan de onderkant, zodat je de fles er makkelijker in en uit kan schuiven. Daarnaast krijg je in de box de microdrink Boost drops erbij! De zuurdere tonen van vlierbes en açaí met de verfrissende zoetheid van de zwarte bes geeft de perfecte combinatie van smaken. Dit is een must-have om jouw warme zomerdagen door te komen!

waterdrop.nl

Waarom Beauté Et Vogue box?

Bekend van:

Bekend van:

Our Winterbox Favorites

Benieuwd naar onze favorieten producten uit de Beauté Et Vogue Winterbox? Bekijk ze hier of ontdek de volledige inhoud.

t.w.v
€35,-
Living Proof

Award-Winning 5-in-1 PHD Treatment Styler

t.w.v
€44,95,-
Ivy

Ketting BLISS

Winkelwagen