T.W.V
€6,50

Wai`ole Shower Foam Powder

Wist je dat traditionele douchegel uit 80% water bestaat? Tijdens de productie van verzorgingsproducten wordt in de fabriek water toegevoegd en vervolgens reist het de hele wereld over. Dit terwijl schoon water ook gewoon thuis uit de kraan komt.

Met Wai`ole Revitalize Shower Foam kies je voor de ultieme verzorging voor je huid, terwijl je ook zorgt voor een schonere planeet. Dankzij de zachte amandelolie en verkoelende aloë vera wordt jouw huid op milde wijze gereinigd en geydrateerd. Voor een zachte en soepele huid. De verwikkende hennepgeur zorgt voor een verfrissend douchemoment.

Wai`Ole Moisture is volledig vegan en vrij van microplastic. Alleen amandelolie en aloë vera toegevoegd voor een zijdezachte en soepele huid! Deze doucheschuim hydrateert en verzacht je huid met amandelolie. Aloë vera zorgt voor een frisse, verkoelende en kalmerende werking. Met meer dan 97% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn de producten niet alleen goed voor jou, maar ook voor de wereld! De shower foams zijn volledig vegan en vrij vanmicroplastics

waiole.com

Waarom Beauté Et Vogue box?

Bekend van:

Bekend van:

Our Winterbox Favorites

Benieuwd naar onze favorieten producten uit de Beauté Et Vogue Winterbox? Bekijk ze hier of ontdek de volledige inhoud.

t.w.v
€35,-
Living Proof

Award-Winning 5-in-1 PHD Treatment Styler

t.w.v
€44,95,-
Ivy

Ketting BLISS

Winkelwagen