T.W.V
€20,-

Teaology Peach Tea Milk Oil Double Cleanser

OMG, een double cleanser in één product! Hoe handig? Een cleansing milk-oil voor het gezicht en ogen met blauwe thee-infusie, prebiotica en theezaadolie! Uit de wetenschappelijke innovatie van Teaology, het dubbele reinigingsritueel in één enkel product met een biocompatibele pH, geformuleerd zonder oppervlakteactieve stoffen en met behoud van de natuurlijke afweer van de huid! Deze verrassende transformerende textuur bevat een oliefase, op basis van thee, zoete amandel en plantaardige kokosolie, die talg, make-up en sporen van vervuiling door affiniteit verwijdert.

De hydromelkfase, met de gepatenteerde infusie van antioxidante biologische blauwe thee, vangt onzuiverheden op die vervolgens worden verwijderd door je gezicht te wassen zonder de huid uit te drogen. Beschermend perzik-extract bestrijdt vrije radicalen en herstelt beschadigd weefsel. Niacinamide helpt irritatie te voorkomen en egaliseert de teint, terwijl een natuurlijk prebioticum het microbioom van de huid beschermt. De cleanser is perfect voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige en tere huid, omdat de formule is getest onder toezicht van een dermatoloog, geen oppervlakteactieve stoffen of geurallergenen bevat en op nikkel is getest.


Type of tea: Organic Blue Tea. Dit is een semi-gefermenteerde thee waarvan het proces wordt gestopt zodra de bladeren de karakteristieke groenblauwe tint beginnen aan te nemen. De Oolong, een bijzondere variëteit van blauwe thee, wordt voornamelijk geteeld in de regio Fujian in China en is een waardevolle bron van antioxidante catechinen die een adstringerende, kalmerende en verstevigende werking hebben.

teaologyskincare.ca

Waarom Beauté Et Vogue box?

Bekend van:

Bekend van:

Top item in Spring box

Uitgelicht item uit de box

Our Autumnbox Favorites

Benieuwd naar onze favorieten producten uit de Beauté Et Vogue Autumnbox? Bekijk ze hier of ontdek de volledige inhoud.

t.w.v
€20,-
Teaology

Peach Tea Milk Oil Double Cleanser

t.w.v
€12,95,-
Douglas

Kiss & Curl Extreme Mascara

Winkelwagen