T.W.V
€39,99,-

Olay Oogcrème Vitamin B3 24 + Vitamin C

Een doffe huid onder de ogen? Laat je huid weer stralen. Deze oogcrème zorgt voor een zichtbaar verbeterde huid, met antioxidanten om te beschermen tegen schade door vrije radicalen. En dat is nog niet alles: deze oogcrème hydrateert je huid ook onmiddellijk en gedurende 24 uur!

Deze PARFUMVRIJE, zijdezachte en lichtgewicht formule smelt in je huid en laat geen plakkerige of vettige resten achter.

Specifiek ontworpen voor de gevoelige huid rond de ogen, levert deze krachtige formule een unieke combinatie van Vitamine B3, Vitamine C en Peptiden om je innerlijke gloed goed naar voren te laten komen.

Vitamine C is een van nature aanwezig antioxidant die bekend staat om de neutraliserende werking van vrije radicalen op het huidoppervlak en om jouw huid uiteindelijk te beschermen tegen zichtbare schade zoals fijne lijntjes en een ongelijkmatige teint. Dit ingrediënt staat ook bekend om zijn verhelderende werking op de huid en het versterken van de vochtbarrière van het huidoppervlak. Zie het als een gezonde citrusomhelzing voor jouw huid. Het is wetenschappelijk bewezen dat vitamine B3 (ook bekend onder de naam niacinamide) voordelen biedt voor zowel de jonge als rijpe huid als het gaat om de beperking van oneffen huidtint of het ontstaan van rimpels.

olay.nl

Waarom Beauté Et Vogue box?

Bekend van:

Bekend van:

Top item in Spring box

Uitgelicht item uit de box

Our Autumnbox Favorites

Benieuwd naar onze favorieten producten uit de Beauté Et Vogue Autumnbox? Bekijk ze hier of ontdek de volledige inhoud.

t.w.v
€20,-
Teaology

Peach Tea Milk Oil Double Cleanser

t.w.v
€12,95,-
Douglas

Kiss & Curl Extreme Mascara

Winkelwagen