T.W.V
€22,95,-

Cucumber Face + Body Tan Mist

Maak zowel je gezicht als lichaam tanned en #photoready voor this holiday season! Geen oranje gloed / geen heftige tan. Cucumber Hydrating Zelfbruiner van Minetan is een hydraterende, geleidelijke bruinende gezichtsmist verrijkt met echt kokoswater (ruik je niet). Trakteer je huid op een ongeëvenaarde hydratatie voor natuurlijker ogende, langdurige bruiningsresultaten.

Deze ongelooflijk lichtgewicht, transparante mist trekt in een oogwenk in en bouwt geleidelijk een stralende, gebronsde huidafwerking op. Ontworpen om te gebruiken voor zowel gezicht als lichaam, onder of boven make-up. Dankzij de transparante, geleidelijke bruiningsformule is het niet nodig om af te wassen en zorg je dat je je bruine kleur kunt opbouwen terwijl je de dag doorgaat. 

Cucumber Face & Body Tan Mist is geschikt voor alle huidtinten en -types voor diegenen die een gezichts- en lichaamsbruiner willen die oplicht en geleidelijk een natuurlijke gouden gloed opbouwt. Met deze mist hoef jij deze feestdagen niet meer op vakantie om bruin te worden.

minetan.eu

Waarom Beauté Et Vogue box?

Bekend van:

Bekend van:

Top item in Winter box

Uitgelicht item uit de box

Our Winterbox Favorites

Benieuwd naar onze favorieten producten uit de Beauté Et Vogue Winterbox? Bekijk ze hier of ontdek de volledige inhoud.

t.w.v
€14,99,-
Starskin

V.I.P. Cream de la Crème

t.w.v
€50,-
Figs & Rouge

Blue Buffer Anti-pollution Drops

Winkelwagen