T.W.V
€25,85

Label M Fashion Edition Healthy Hair Mist 

HAIRFOOD it is. Laat je haren stralen in de zomerzon met deze hair mist, van award-winnend haarmerk Label.M (officiële partner van de London Fashion Week).

Deze vegan mist is n boost voor je haar waarmee je het er weer gezond uit laat zien en die de handelbaarheid van het haar verbetert. Je haar heeft flink wat te verduren tijdens de zomer. De mist werkt heerlijk vochtinbrengend voor het haar.

De hair mist bevat aloë vera en soja-eiwit. Deze ingrediënten versterken de gladheid en zachtheid van het haar en zorgen ervoor dat het haar er weer gezond uitziet, het wordt versterkt en hersteld. Aloë vera-bladsap bevat vitamine A, B12, C en E plus foliumzuur. Dit werkt conditionerend voor het haar en houdt vocht vast, zodat het haar glad wordt en de glans in het haar wordt hersteld. Soja-eiwit versterkt de zachtheid van het haar en herstelt het haar.

Of je nu op het strand bent of een zomerse avond doorbrengt op een terras, deze mist is jouw partner in crime voor prachtig haar dat de hele dag meegaat, waar dan ook.

labelm.com

Waarom Beauté Et Vogue box?

Bekend van:

Bekend van:

Our Winterbox Favorites

Benieuwd naar onze favorieten producten uit de Beauté Et Vogue Winterbox? Bekijk ze hier of ontdek de volledige inhoud.

t.w.v
€35,-
Living Proof

Award-Winning 5-in-1 PHD Treatment Styler

t.w.v
€44,95,-
Ivy

Ketting BLISS

Winkelwagen