T.W.V
€32,50

K18 Leave-In Molecular Repair Hair Mask

PINCH US! Meet the world’s most famous hair mask! Een herstellende, intensieve behandeling voor thuis herstelt, versterkt en verbetert de elasticiteit van het haar binnen 4 minuten verzacht en ontwart. 

BELANGRIJK: Voordat je het K18 Mask gebruikt moet het haar HEEL schoon zijn. Was het twee keer en gebruik GEEN conditioner (anders sluit je de haarschubben en wordt het product niet goed opgenomen). Het masker is een gepatenteerde bio-actieve peptide dat de elasticiteit versterkt en verbetert van je haren. De behandeling is geschikt voor haar dat beschadigt is geraakt door chemische behandelingen of het gebruik van hittetools of gewoon even een boost nodig heeft.  


Het bevat een unieke reeks peptiden die het mogelijk maakt het haar tot diep in de wortels te herstellen. In slechts 4 minuten wordt de natuurlijke keratine structuur van het haar gerepareerd en is het haar weer als nieuw. Laat aan de lucht drogen of föhn het haar na 4 minuten.  


Het product is lichtgewicht en heeft hydraterende eigenschappen. De enige gepatenteerde bioactieve peptidebehandeling waarvan klinisch is bewezen dat het de schade van chemische en mechanische behandelingen ongedaan maakt. Het resultaat is zacht, glad en sterk haar met veerkracht dat weer als nieuw aanvoelt. 

De gepatenteerde K18 peptide is geen tijdelijke oplossing. Het is het eerste product dat keratineketens, die gebroken zijn door chemische en mechanische behandelingen permanent herstelt.

k18-hair.nl

Waarom Beauté Et Vogue box?

Bekend van:

Bekend van:

Our Winterbox Favorites

Benieuwd naar onze favorieten producten uit de Beauté Et Vogue Winterbox? Bekijk ze hier of ontdek de volledige inhoud.

t.w.v
€35,-
Living Proof

Award-Winning 5-in-1 PHD Treatment Styler

t.w.v
€44,95,-
Ivy

Ketting BLISS

Winkelwagen