T.W.V
€59,-

Luna play plus

Willekeurige kleur. Awardwinning brand. Jouw compleet nieuwe reinigingsroutine, een echte game changer! Deze elektrische gezichtsreiniger zorgt voor een zachte, maar toch diepe reiniging van de huid. In enkel 1 minuut zorgt LUNA ervoor dat tot 99,5% van al het vet, vuil en make-up resten van je gezicht zijn verwijderd.

LUNA is gemaakt van ultra-hygiënische siliconen waar geen bacteriën op groeien; deze siliconen zijn niet alleen super zacht voor je gezicht (wat het geschikt maakt voor dagelijks gebruik) waardoor deze geen enkele schade aanrichten op het huidoppervlak, maar zorgen er dus ook voor dat je iedere dag kunt genieten van een hygiënische behandeling.

Hoe doet LUNA dit? LUNA maakt de huid schoon door middel van FOREO’s gepatenteerde T-SonicTM Pulsatie technologie. De motor van de LUNA zorgt ervoor dat het device 8000 pulserende bewegingen per minuut kan maken. De “T” in T-Sonic staat voor transdermaal, omdat deze pulsaties de verschillende huidlagen stimuleren. Daarnaast zorgen de pulsaties voor een verbeterde opname van verzorgingsproducten door de huid (zoals ingrediënten uit jouw facewash, serums of crèmes). Hierdoor wordt de werking versterkt en zul je dus meer voordelen uit deze producten kunnen halen.

LUNA Play Plus heeft twee zones van siliconen:
♡ Dunne borstel haren, speciaal geschikt voor grotere oppervlaktes zoals je wangen of meer gevoelige huid.
♡ Dikkere borstel haren, speciaal geschikt voor een diepere reiniging van specifieke onderdelen van je gezicht of voor een extra diepe reiniging van bijvoorbeeld je T-Zone.

LUNA Play Plus bevat een AAA batterij, goed voor 400 gebruiken. Maar al vanaf het eerste gebruik zul je merken dat je huid zachter en schoner aanvoelt.

foreo.com

Waarom Beauté Et Vogue box?

Bekend van:

Bekend van:

Top item in autumn box

Uitgelicht item uit de box

Our Autumnbox Favorites

Benieuwd naar onze favorieten producten uit de Beauté Et Vogue Autumbox? Bekijk ze hier of ontdek de volledige inhoud.

t.w.v
€26,50
Roze Avenue

Glamourous volumnizing dry shampoo

t.w.v
€52,-
Ivy

Infinity ring rose gold

Winkelwagen