T.W.V
€7,95

Celenes Sea Buckthorn Anti-Aging Handcrème

Stap de zomer binnen met beschermde en verzorgende handen dankzij deze handcrème. De speciaal ontwikkelde formule, doordrenkt met een verkwikkende mix van Vitamine C, Duindoorn, Noors Katoengras, rozenhybris schors en Gulibrishim, biedt een verfrissende ervaring die perfect past bij het zomerseizoen. 

Deze geurloze vegan handcrème is meer dan alleen een hydraterende oplossing. Het is een krachtige bondgenoot in de strijd tegen huidveroudering, speciaal ontworpen om de jeugdigheid van je handen te behouden, zelfs onder de warme zon. De natuurlijke Omega 7 bronnen van Duindoorn ondersteunen actief de collageenproductie, waardoor de tekenen van veroudering worden verminderd en je handen er stralend blijven uitzien. 

De lichte, snel absorberende formule zorgt voor zachtheid zonder plakkerige of vettige handen achter te laten, waardoor je vrij kunt bewegen terwijl je handen worden verzorgd en beschermd. 

Wat deze handcrème nog meer perfect maakt voor de zomer, is wat er juist niet in zit. Geen parabenen, geen parfum, geen alcohol en geen minerale olie. Alleen pure, natuurlijke ingrediënten die de gezondheid van je huid bevorderen en ons streven naar een stralende, gezonde huid ondersteunen. 

celenesbysweden.nl

Waarom Beauté Et Vogue box?

Bekend van:

Bekend van:

Our Summerbox Favorites

Benieuwd naar onze favorieten producten uit de Beauté Et Vogue Summerbox? Bekijk ze hier of ontdek de volledige inhoud.

t.w.v
€16,-
Gosh

Liquid Blush Rose

t.w.v
€69,-
Otazu

Goddess Pearls

Winkelwagen