T.W.V
€24,95

Celenes Herbal Zonbeschermingsspray SPF 50+

(waterbestendig). Stap de zon in met vertrouwen en bescherming dankzij deze zonnebrandcrème, jouw ultieme gadget deze zomer. Ontworpen met de warme, zonnige dagen in gedachten, biedt deze krachtige formule een uitgebreide bescherming tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen, terwijl het tegelijkertijd huidveroudering, zonnevlekken en zonnebrand effectief tegengaat.
 
Deze zonnebrandcrème is samengesteld met een zorgvuldige combinatie van minerale en organische zonnefilters, zodat je met een gerust hart kunt genieten van de zomerse activiteiten. De lichte, niet-vette textuur verspreidt zich moeiteloos over de huid en biedt een comfortabele ervaring tijdens het aanbrengen. 
 
Of je nu een dagje op het strand doorbrengt, gaat wandelen in de bergen of gewoon in de achtertuin ontspant, deze zonnebrandcrème met waterbestendige eigenschappen zorgt voor langdurige bescherming ongeacht leeftijd of huidtype. 
 
Daarnaast bevat deze zonnebrandcrème geen parabenen, geen parfum, geen alcohol, geen gas en geen minerale olie, zodat je verzekerd bent van een schone en veelzijdige zonbescherming.  

celenesbysweden.nl

Waarom Beauté Et Vogue box?

Bekend van:

Bekend van:

Our Winterbox Favorites

Benieuwd naar onze favorieten producten uit de Beauté Et Vogue Winterbox? Bekijk ze hier of ontdek de volledige inhoud.

t.w.v
€35,-
Living Proof

Award-Winning 5-in-1 PHD Treatment Styler

t.w.v
€44,95,-
Ivy

Ketting BLISS

Winkelwagen