T.W.V
€39,95,-

Wondertan Bronzing Renewal Serum

Dit serum brengt de superkrachten van hyaluronzuur uit planten en voedende vitaminen samen met zelfbruiner voor de ultieme huidverzorgingservaring en ultra langdurige bruiningsresultaten!

De mix van huidverzorgende vitamines A, B3, C en E verrichten wonderen op de huid, verminderen fijne lijntjes en rimpels, geven de huid meer glans, verbeteren zichtbaar de elasticiteit van de huid en helpen de huid te kalmeren en roodheid te verminderen voor een natuurlijke stralende gezonde huid als aanvulling op de diepbruine resultaten van je gezicht.

Hoe breng je dit product aan? Zorg ervoor dat de huid schoon en droog is. Breng 2-3 pompjes aan in de handen en verdeel zachtjes over het hele gezicht, hals en decolleté. Na het aanbrengen onmiddellijk de handen wassen met water en zeep. Laat een paar minuten intrekken voordat je verder gaat met de volgende stap van je skincare-routine. Het serum is geschikt voor alle huidtypes en huidtinten.

100% diervriendelijk, 100% natuurlijk DHA, vrij van parabenen, palmolie, minerale olie en sulfaat, gerecyclede materialen en van duurzame herkomst.

etos.nl

Waarom Beauté Et Vogue box?

Bekend van:

Bekend van:

Top item in autumn box

Uitgelicht item uit de box

Our Autumnbox Favorites

Benieuwd naar onze favorieten producten uit de Beauté Et Vogue Autumbox? Bekijk ze hier of ontdek de volledige inhoud.

t.w.v
€26,50
Roze Avenue

Glamourous volumnizing dry shampoo

t.w.v
€52,-
Ivy

Infinity ring rose gold

Winkelwagen