T.W.V
€59,-

Avant Pink Orchid Subtle Restoring Serum

Wakker worden tijdens de koude winterdagen met een stralende huid. Het serum is er om je nachtelijke huidritueel te transformeren! Deze magische formule is als een nachtkus voor je huid, hydraterend, revitaliserend en stress verminderend. Het helpt droge plekken op de huid te verminderen waardoor de huid dof kan ogen. Dit serum verlicht de meest voorkomende tekenen van stress en vermoeidheid en bevat heel wat AMAZING ingrediënten zoals Pink Orchid, Hyaluronic Acid, Glycerin en White Peony

Pink Orchid, de held van dit serum, bouwt aan de elasticiteit en vermindert fijne lijntjes, terwijl Hyaluronzuur diep doordringt om je huid van binnenuit te voeden, waardoor het zachter, gladder en stralender wordt.

Avant is toegewijd aan het verkennen van de geschenken van de natuur en het gebruik van geavanceerde wetenschappelijke technieken om de meest voedende huidverzorgingsproducten te creëren.

Breng gewoon een erwtje aan na je avondritueel, en laat het zijn magie doen terwijl je droomt 💤 Gebruik het regelmatig en ervaar it yourself.

avant-skincare.com

Waarom Beauté Et Vogue box?

Bekend van:

Bekend van:

Top item in Spring box

Uitgelicht item uit de box

Our Winterbox Favorites

Benieuwd naar onze favorieten producten uit de Beauté Et Vogue Winterbox? Bekijk ze hier of ontdek de volledige inhoud.

t.w.v
€35,-
Living Proof

Award-Winning 5-in-1 PHD Treatment Styler

t.w.v
€44,95,-
Ivy

Ketting BLISS

Winkelwagen