Over Ons

Maryam introduceerde in 2014 de eerste abonnement loze beautybox in Nederland”.

Ik heb vier jaar gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, destijds gevestigd in Almere, waar ik de HBO Studie “Small Business en Retail Management” volgde. Tijdens mijn studie heb ik in 2014 mijn bedrijf Beauté et Vogue Box opgericht, de eerste abonnement loze beautybox van Nederland. Met mijn bedrijf Beauté et Vogue Box ben ik in 2017 genomineerd door de VIVA400 in de categorie “Zakenwonder van het jaar 2017”.

Beauté et vogue box is ontstaan vanuit mijn passie voor beauty, make-up en koopjes. Wie houdt er nou niet van koopjes?! De bestaande boxen waren er destijds alleen in abonnementsvorm, dus ik wilde een box ontwikkelen die je zonder verplichtingen kon bestellen. Ieder seizoen verschijnt er een nieuwe box, die voor slechts €73,50 te bestellen is (m.u.v. extra speciale edities). De totale winkelwaarde is altijd rond de € 285 – € 400.

Ik word helemaal warm van binnen als ik blije reacties zie van beauty’s die de box hebben aangeschaft. Sommige namen zie ik al 6 jaar lang voorbij komen, voor mij is dat één van de grootste complimenten die ik kan krijgen!

Kernwaarden
Transparant, vrijblijvend en kwaliteit dat zijn drie sterke kwaliteiten die tot de kern van mijn bedrijf behoren. Ik hou van transparantie, dus voordat de box online komt, worden alle producten die in de box zullen verschijnen bekend gemaakt op mijn social media pagina’s en mijn website. Daarnaast zit je niet vast aan een abonnement en kun je dus elke keer weer opnieuw besluiten of je de box wil aanschaffen. Tot slot is de box altijd gevuld met ongeveer 20 full size A-merk producten, omdat ik de dames die mijn box aanschaffen geen miniaturen, kortingscodes en kwalitatief slechte producten wil aanbieden.

Missie
Beauté et Vogue box staat voor transparantie en eerlijkheid. Wij creëren met veel passie seizoen gerichte beautyboxen zonder verbintenis, met alleen fullsize producten, uit de nieuwste collecties. Wij streven naar het gemakkelijker maken van het dagelijkse leven van onze doelgroep met onze boxen, zonder dat ze hier veel voor hoeven te betalen.

Lots of love,

Maryam